top of page
Writer's pictureAnna

Jooga

Jooga on Sulle, kui soovid oma igapäevaellu luua enam tasakaalu, sisemist rahu ja keha-ning-vaimu ühendust, siis on see teekond Sinu jaoks!


Yin jooga on oma olemuselt aeglane joogastiil. Yin jooga pakub meile võimalust peatuda Olemisse, tulla rändama enda sisemaailma ja paitada keha yin jooga venitustes.


See on aeg iseendale, kus valime tulla lõdvestumise, selguse ja kerguse lainele, et meel saaks vaigistuda ja avatud südameruum lubaks taipamistel koju jõuda.

Jooga toob rahu
Olemises

Me alustame uue hooaja teekonda imelises Elujõusaalis taas augusti esimesest pühapäevast 04.08 kell 17 ja jätkame kohtumisi igal pühapäeval samal ajal. Sellel ühisel inspireerival teekonnal loon ruumi, mis tagab usaldusliku ja turvalise olemise igale hingele.


Iga tund pakub võimalust avastada sügavamat enesetunnetust, vabastada pingeid kehast ja lõdvestada meelt ning leida sisemist tasakaalu.

Südameruum
Südameruum

Yin jooga ja meditatsioon kui oma olemuselt somaatiline praktika oma ellu toomine vähendab vaimset ja füüsilist pinget, alandab ärevust, kergendab uinumist ja loob üldist rahu meie sees ja ümber. Lisaks alandab pulssi ja vererõhku, lõdvestab lihaseid, aitab seedimisele kaasa, võitleb infektsioonidega, tõstab immuunsust, vabastab endorfiine.


Võta rahuga vastu väärtuslik puhkus, lubades endal olla ja terveneda!

Oled südamest oodatud yin jooga ja meditatsiooni tundidesse igal pühapäeval kell 17:00-18:30 hubasesse Elujõusaali, Viimsi. Täpsema info tundide kohta leiad siit.


Osalema on oodatud kõik ja eelnev joogakogemus ei ole vajalik. Osalemissoovist kirjuta mulle: annaviljakainen@hotmail.com .


Kallistan ja ootan Sind südamest teekonnale!

Anna

Loovjooga looja, yin jooga ja meditatsiooni õpetaja

39 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page